"Een aangename therapie voor meer energie, minder pijn en versneld herstel"

 • APS geeft meer energie

  Ik voel me fit
  en heb veel
  meer energie

 • APS maakt minder gespannen

  Ik voel me minder
  gespannen en geniet
  weer van mijn leven

 • APS geeft kracht

  Ik voel me sterker
  heb meer kracht
  in mijn lichaam

 • APS zorgt voor een betere nachtrust
  Ik slaap veel beter
  en begin uitgerust
  aan elke dag

Wat is APS?

 

APS (Actie Potentiaal Simulatie)

APS is de afkorting van Actie Potentiaal Simulatie. APS-therapie is een natuurlijke methode die het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen. Het is een vorm van elektrotherapie die de zenuwen stimuleert en daarmee zorgt voor herstel, regeneratie en energiebevordering. Dit gebeurt met een APS-apparaat die het lichaam een lichte prikkel geeft in de vorm van kleine elektrische stroomsignalen (microstroom). Dit is ongevaarlijk en nauwelijks voelbaar.

Met de prikkel bootsen we de lichaamseigen actiepotentiaal na (simulatie). De actiepotentiaal is een communicatiesignaal in je zenuwcellen, nodig om je lichaam in conditie te houden. Blessures, ziekten, andersoortige klachten en ouderdom kunnen het actiepotentiaal negatief beïnvloeden. APS-therapie kan dit weer optimaliseren.

Steeds als we het actiepotentiaal met microstroom opwekken, starten zenuwcellen op de behandelde plek hun communicatieprocessen. Onder meer de productie van de stof ATP verhoogt. Dit stofje werkt als energiebron en activeert de zenuwcel en andere belangrijke celprocessen.

 

 

Zo ‘trainen’ we de zenuwcel om beter te presteren en sporen we het lichaam aan tot verbetering en/of herstel. Al met al zorgt het voor sneller herstel, de aanmaak van meer lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers en bevordering van de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen.

Wetenschappelijk en klinisch bewezen

APS-therapie wordt al geruime tijd met veel succes toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen, artsen- en therapiepraktijken en bij de mensen thuis. Uit wetenschappelijk en klinisch onderzoek blijkt dat APS wezenlijke biochemische reacties veroorzaakt op celniveau. Er komen stoffen vrij die pijnstillend, ontstekingsremmend en helend werken. APS-therapie heeft geen bijwerkingen en relatief weinig contra-indicaties.

 

logo_thumb

Contactgegevens

APS Burgum
Matty Oosterhoff
Burg. van Panhuyslaan 89
9251 KR Burgum
06 - 49 94 24 15
info@aps-burgum.nl

Overige gegevens

KvK  •  66433355
BVAT lidnummer  •  463
AGB praktijk  •  90061765
AGB zorgverlener    90102301