• APS geeft meer energie

  Ik voel me fitter
  en merk dat ik veel
  meer energie heb

 • APS maakt minder gespannen

  Ik voel minder
  stress, verkramping
  en spanning

 • APS geeft kracht

  Ik voel me sterker
  en heb meer kracht
  in mijn lichaam

 • APS zorgt voor een betere nachtrust

  Ik slaap veel beter
  en begin uitgerust
  aan elke dag

Over APS Burgum

 

Hallo! Ik ben Matty Oosterhoff

Sinds 2015 is APS-therapie mijn grote passie. Na mijn pensioen wilde ik nog niet stilzitten en was mijn grootste wens iets voor anderen te betekenen. Mijn vorig beroep als medisch administrateur belichtte vooral de financiële kant in de gezondheidszorg, maar het verlangen om aan de medische- en helpende kant te staan was er altijd. Met het volgen van de opleiding tot APS Therapeut en het oprichten van mijn eigen praktijk “APS Burgum” heb ik invulling aan mijn droom kunnen geven!

Zelfgenezend vermogen van het lichaam

Ik ben de opleiding tot APS Therapeut in Heteren gaan volgen en heb deze succesvol afgerond in juni 2016. Sindsdien behandel ik mensen met uiteenlopende klachten in mijn praktijk aan huis in Burgum. Het meest bijzondere aan APS-therapie vind ik dat je het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert en er geen medicijnen aan te pas komen. Het lichaam maakt zelf pijnstillende en ontstekingsremmende stoffen aan en zet zelf het herstel in. Ook is het een toegankelijke en betaalbare therapie.

Geaccrediteerd lid BVAT

Ik ben geaccrediteerd lid van de Beroepsvereniging voor APS therapeuten, de BVAT (onder nummer 463). Dit geeft je de zekerheid dat ik gedegen ben opgeleid en werk volgens de eisen van de BVAT. Alle informatie die je verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld.

 


Kwaliteit van leven verbeteren met APS

Met APS Burgum wil ik er graag aan bijdragen dat jij je beter en energieker voelt. Met mijn praktijk in Friesland heb ik dan ook tot doel om APS-therapie bekendheid te geven en bereikbaar te maken, zodat we door pijnvermindering, meer energie en sneller herstel de kwaliteit van jouw leven kunnen verbeteren! Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op, ik help je graag verder.

Tot ziens!

logo_thumb

Contactgegevens

APS Burgum
Matty Oosterhoff
Burg. van Panhuyslaan 89
9251 KR Burgum
06 - 49 94 24 15
info@aps-burgum.nl

Overige gegevens

KvK  •  66433355
BVAT lidnummer  •  463
AGB praktijk  •  90061765
AGB zorgverlener    90102301